Pentru par se amesteca 1-2 linguri de ulei de masline cu 1-2 galbenusuri de ou crud si se face un fel de maioneza.Cu aceasta maioneza se unge tot parul inainte de spalare si se sta cam 30 de min. cu masca pe par. Apoi se spala cu sampon si se foloseste un balsam.Parul va fi stralucitor si matasos.Eu am probat aceasta reteta pe mine.De cate ori am timp o mai repet!
Din Italia, am invatat niste mici trucuri legate de uleiul de masline si utilizarea lui in scopuri estetice, sa zic asa. Pune in crema ta de fata, cea de zi, precizez, cateva picaturi de ulei de masline si ai sa observi diferenta. Tenul tau va fi mult mai bine hidratat, deoarece isi extrage din ulei tot ce e mai bun: vitaminele A, B1, B2, C, D, E, si K. Asa cum zicea Elianna, pentru par, poti face o masca, insa sub nici o forma nu se sta cu masca 30 de minute. Cel putin 10 minute, e suficient, crede-ma. O alta reteta este aceea ca noaptea sa iti imprasti pe par cateva picaturi de ulei de masline si sa masezi tot capul, invelesti parul intr-un prosop bine strans si te culci asa. A doua zi te speli in mod obisnuit pe par. Acest truc este pentru regenerarea parului.
Multa bafta!
Bine HumanOid, la noi uleiul este mai scump, de aia stam mai mult cu el in cap.
Carmen133 întreabă: