| Duygu a întrebat:

Buna, imi poate spune si mie cinev, cu ce pot scapa de candida?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| ionut1980 a răspuns:

Cel mai bine este sa intrebi un dermatolog sau ginecolog. Parerile celor de pe acest site sunt irelevante si in necunostinta de cauza. Lasa rusinea la o parte si mergi la medic. Dar cine ti-a spus sau cum ai ajuns la concluzia ca ai candida?

| Duygu explică (pentru ionut1980):

Am luat foarte multe antibiotice o perioada de timp. Si m-a avertizat farmacista ca o sa o fac. Si medicul mi-a spus sa Astept ca trece de la sine dar este foarte incomod si vreau sa scap mai repede?

| ionut1980 a răspuns (pentru Duygu):

Da, e adevarat ce spui. Pot aparea reactii adverse(precum cele spuse de tine) de la antibiotice. Totusi trebuie sa mergi inapoi si sa intrebi ce sa faci.Sunt sigur ca va fi bine(iti va recomanda ceva si va trece).

| Donsavas a răspuns:

Încearcă niste terapii alternative, cu ozon, cu oxigen, etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu o prescriptie de la medicul ginecolog?