| wolfy_8763 a întrebat:

imi puteti da niste sfaturi pentru a scapa de cearcane.am impresia ca sunt prea vanata sub ochi.multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Incearca sa dormi cel putin 8 ore pe noapte.

| Anonima_5812 a răspuns:

In primul rand ai nevoie de minim 10 ore de somn. Apoi ar mai fii stresul...ai nevoie de putina relaxare(esti si tu om) laughing. Foarte importanta e de asemenea mancarea, incearca sa mananci cat mai sanatos si sa consumi multe legume si fructe.Cam atat pot sa-ti spun din cultura mea generala, dar daca mai aflu ceva revin...
Multa bafta! happy

| DMuffin a răspuns:

Pai daca acestea sunt de la faptul ce nu te odihnesti destul atunci solutia este evident sa dormi mai mult si poti incerca sa aplici o data la 3-4 zile 2 felii de castraveti, cartofi sau mango(evita citricele) iar daca cearcanele tale sunt genetice atunci problema e mai complicata. Va trebui sa folosesti mai des tratamentul de mai sus(care chiar ajuta crede-ma am incercat.) si sa folosesti un corector de calitate pentru a le ascunde.
P.S o vizita la dermatolog din cand in cand nu stricawinking. Sper ca te-am ajutathappy

| andrei444 a răspuns:

Incearca sa dormi noaptea sa nu m-ai plangi sau sa stai suparata, dupa caz.asa a patit si verisoara mea

| wolfy_8763 explică:

Multumesc,am sa incep varianta cu aplicarea feliilor de castraveti sau cartofi