Cum nu te-ai obosit sa ne spui macar orasul unde locuiesti, te sfatuiesc sa cauti Maternitatea din orasul tau si sa te inscrii la intreruperea de sarcina.
Daca vrei sa o faci privat, cauti un cabinet ginecologic apropiat de casa ta, vezi ce tarife au si iti faci programarea totodata, pentru avort.
PS Ti-as recomanda un ginecolog farte bun din orasul meu, dar ma tem ca-ti trebuiesc cateva mii de dolari sa ajungi pana aici.
Roagă-te și luptă pentru pruncul tău. Crima nu-i o soluție. Așa cum mama ta ți-a dat viață și te bucuri de ea, tot așa are dreptul și pruncul din pântecul tău să trăiască.
Avortul nu e crima. Asa cum tu ai libertatea sa te plimbi,sa mananci,asa si femeile au dreptul la a alege daca il vor sau nu. Stiu ca statul si biserica sustin foarte mult nasterile,si nu avorturile. Dar, dupa, cine va ajuta o biata femeie care, de exemplu, nu are sprijin deloc, e singura? Cu cei 400-500 lei nu face mare lucru.
Si decat sa cresti un copil nedorit si sa te gandesti la asta toata viata, mai bine nu.
Asta se întâmplă când nu-L lași pe Dumnezeu să lucreze în viața ta și te crezi stăpân peste viața altuia, pentru că pruncul din pântecul tău e altă viață și tu nu o protejezi ci o ucizi.
Eu nu vreau sa ma cert cu nimeni, doar imi sustin parerea.
Totusi, ai fost vreodata intr-un orfelinat? Ai auzit cazuri in care femeile au facut 9-10 copii si nu au ce sa-i creasca? Ce ar trebui facut in privinta asta?
Eu nu sunt impotriva copiilor, doar ca nu vreau. Iar avortul e dreptul femeilor de a alege.
Iar daca ele vor fi interzise, se va ajunge ca pe vremea lui Ceausescu, cand femeile mureau din cauza ca faceau avorturile in alte conditii decat cele normale.
Unde am spus de interzis? Am spus să nu fii stăpân în locul Lui Dumnezeu și să ucizi.,
Nu ai spus, doar am vrut eu sa precizez.
Arf12 întreabă: