| yoa23na a întrebat:

Buna imi puteti spune remedii impotriva matretii incercate de voi care chiar functioneza si masti pentru a avea un par cat mai frumos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| mmary a răspuns:

Cred ca cel mai bine pentru matreata ar fi sa consulti un dermatolog, nu de alta dar la genul acesta de probleme oamenii reactioneaza diferit la unele tratamente. Unora le face bine ceva, altora le agraveaza problema respectiva. Cat despre frumusetea parului as putea sa iti recomand ceva foarte bun: uleiul de argan..se aplica pe parul uscat masand pe toata lungimea parului dupa care se pune un prosop cald timp de 30 de minute. Dupa cele 30 de minute parul se spala normal si se usuca..practic ceea ce faci tu de fiecare data. Parul va arata mult mai stralucitor si mai sanatos. Numai bine!winkinghappy

| dyanagabryela a răspuns:

Otet, zeama de la urzici fierte sau iti dai cu ou in cap(dar la toate astea nu te clatesti imediat, lasi sa actioneze cateva minute). Exista si unele solutii farmaceutice speciale pentru asa ceva. Totusi incearca si alt tip de sampon, e posibil ca scalpul tau sa nu accepte atat de bine ceea ce folosesti acum. Bafta! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Îţi recomand uleiul de măsline, e foarte bun.
Dacă nu, uite şi alte remedii naturiste:
http://www.imedic.ro/remedii/remedii-naturiste-pentru-matreata
Te pup!

| Anonim0100 a răspuns:

Buna, pai eu fac asa si a mers:

Te clatesti cu, Otet, sau cu apa de la urzica, un sampon pentru par uscat si reparator ( syoss cu ou+ balsam Syoss)

Si vei vedea diferenta. Succes

| Melymonade a răspuns:

Există șampoane speciale pentru mătreață. Dacă nu, cum au spus și ceilalți, clătește-te cu oțet. Merge foarte bine. happy

| WhiteLore a răspuns:

Otet, zeama de la urzici fierte sau iti dai cu ou in cap(dar la toate astea nu te clatesti imediat, lasi sa actioneze cateva minute). Exista si unele solutii farmaceutice speciale pentru asa ceva. Totusi incearca si alt tip de sampon, e posibil ca scalpul tau sa nu accepte.

Te clatesti cu, Otet, sau cu apa de la urzica, un sampon pentru par uscat si reparator ( syoss cu ou+ balsam Syoss)

| 01Snake a răspuns:

Spalate cu un sampon anti matreata.

| yourloveisroxy a răspuns:

Ca sa nu faci matreata exista multe varianate cum ar fi sa te speli cu sapun de casa sau sa te clatesti cu otet. Eu ti-as recomanda sa folosesti o masca de la kalos sunt foarte bune eu folosesc una cu placenta si nu mi se mai spicuieste parul