anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna imi puteti spune si mie ce e bun pentru hemoroism(boala), ma doare fundul rau nu pot sa fac! multumesc(nu e de glumit)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OnuOnulică a răspuns:

Hemoroizii sunt delatatii varicoase ale venelor de la nivelul mucoasei anusului si rectului.Cauzele sunt multiple; constipatie cronica, boli de ficat, diareea cronica, sarcina sau nastere.Referitor la tratament, este bine sa descoperiti cauzele aparitiei hemoroizilor, prin investigatii medicale.

2 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Se numesc Hemoroizi iar boala se numeste inflamare Hemoroizi. "Hemoroism" nu exista. Stiu ca nu este de glumit. Am avut si eu. Singurul tratament cu care trece este o alfie din Ungaria. Costa in jur de 27 lei. Daca te gandesti scrie-mi un numar de telefon pe privat. Am m-ai ajutat o familie din Brasov si una din Craiova. Cu transport cu tot te costa in jur de 35 lei. Da-mi un numar de telefon pe privat.

| BadLara a răspuns:

Nu sta asezat mult timp, incearcă să stai cât mai mult în picioare, nu 5 ore la PC,dacă vrei să stai jos,cel mai bine este să stai întins în pat,pe o parte. Nu trebuie pusă presiune pe fund. Cu fumatu' mai subţire,cafea mai deloc,ceva mişcare,şi mult fructe legume,nu trebuie să fii constipat,că îti rupe curu',nu mânca orez, carne. Salate, chestii uşoare, iaurt. Trece, dar trebuie să te îngrijeşti