| Ciuuf a întrebat:

Buna imi puteti spune urgent de ce nu mananc legumele din supa dar asa crude le mananc? De ce?
Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Adica? daca nu vrei tu sa le manaci, nu ai ce face. Mie doctorul mi-a spus: "tinere, ce nu-ti place sa mananci, nu manca, pentru ca nu e bine sa-ti fortezi organismul sa manance ceva ce nu-i place".
Daca tu nu vrei sa le mananci pentru ca nu-ti plac, pur si simplu nu o face, pentru ca iti face mai mult rau.

14 răspunsuri:
| ElisaMariaXX a răspuns:

Asta pentru ca sunt moi si calde

| spinake a răspuns:

Pentru ca sunt fierte si isi pierd din gust si nutrienti!

| BoMbeRmEn a răspuns:

Exact aceiasi problema o am si eu.Crude le mananc si imi plac foarte mult dar in supa le detest.Si un raspuns simplu si adevarat "PENTRU CA NU ITI PLACE ". funda?

| MeGustaaaaa a răspuns:

Asa am fost si eu.Imi placeau legumele crude dar din supa nu...E simplu! Daca mama ta a facut supa, inainte de a manca din ea, mananca o bucatica de morvoc sau alta leguma ce e in supa. Apoi mananca si din supa.Incearca sa le mananci pe toate.Si te vei obisnui.E ceva ce nu stii.Trebuie sa te obisnuiesti cu gustul legumelor din mancare.
P.S.- Mananca-le!

| benny a răspuns:

Pentru ca creierul si ochiul tau nu le percepe asa ca pe cele crude

| xt9000 a răspuns:

Esti our si simlpu mai mofturoasa la macare.si eu eram ca tine dar am incercat sa le manc, m-am obisnuit cu gustu si acum le mananc cu pofta

| Corina1325 a răspuns:

Pentru ca nu iti place gustul lor in supa. Si mie imi plac mai mult morcovii cruzi decat cei din supa. Nu e o problema!happy

| killmesoftly a răspuns:

Pentru ca sunt fierte, nu mai au acelasi gust si se si inmoaie

| MariaIoana a răspuns:

Pai, acum sincer, pe noi ne intrebi de ce nu le manci? Pentru ca nu iti plac fierte. happy Asta ma gandesc ca si tu o stii.
Poate pentru ca sunt moi, isi schimba gustul, etc.
Daca poti sa le manci crude, e bine si asa. happy
PS : Si eu doar crude le manc. big grin

| Roxy_9585 a răspuns:

Deoarece cand le ferbi, din ele ies vitaminele si mineralele si ele se innmoaie;

| FreeLife a răspuns:

Sincer cred ca e un moft big grin si fratele meu mananca morcovii din supa dar cruzi ii manca de parca ar fi iepure big grin poate nu iti plac legumele moi si iti place sa le rontzai tongue cred ca asta e problema, dupa fierbere(in supa) legumele se inmoaie si isi pierd putin din gust(asa are supa gust...) si poate de aia nu iti plac!
P.S. Arati bine tongue!
Have fun!

| missGirlDeea a răspuns:

Sall, mie tot numi placeau legumele fierte in ciorba sar acum mininc dar nu tote doar cartofii dar morovul ceapa tot inca nu mininc, nu stiu din ce cauza happy

| OnnyMady a răspuns:

Si eu patesc la fel mananc multe legume crude dar in supa...Mie una mi se par gretoase sunt prea moi si nu mai au gustul lor propriu pentru ca se amesteca toate acolo si isi inprumuta gustul cel putin eu de aia nu mananc

| ruPfashu a răspuns:

Mofturi.