anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BUNA! Imi puteti spune va rog cu ce pot trata VAGINITA BACTERIANĂ fara a fi nevoie sa merg la doctor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Dar de unde stii tu ca ai VAGINITA BACTERIANA? Ti-ai pus diagnostic singura si acum vrei sa-ti dai si tratament singura... Ai inclinatie catre medicina, eu zic sa te apuci de ea si dupa ce o termini sa-ti dai tratamentul care trebuie. Mai mult ca sigur diagnosticul pe care ti l-ai pus nu e unul corect si daca iti spun ce sa iei pentru vaginita o sa iti incarci organismul de medicamente de care nu are nevoie, o sa-ti si faca rau unor organe interne si nici nu o sa scapi de problema.
Fugi la medic si o sa primesti exact tratamentul de care ai nevoie.
Multa sanatate.

| Carina1407 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sincer sa mergi la medic si sa nu tratezi astfel de probleme de sanatate pe un forum unde se recomanda de cele mai multe ori leacuri babesti. Gandeste-te ca medicii fac 6 ani de facultate plus 5-6 de rezidentiat ca sa iti dea cel mai bun tratament si nu poti compara asta cu parerea cuiva de pe forum. Plus ca organismele difera iar de la un medic poti primi tratamentul cel mai eficient pentru tine si te poate tine sub observatie. Parerea mea e ca mai bine mergi acum la medic decat mai tarziu cand pot sa apara complicatii si sa se extinda infectia.

Întrebări similare