| sweettyyyy a întrebat:

Buna,imi spune s mie cineva va rog, daca racesti acolo jos, poti avea scurgeri de sange?
Deja de 3 zile gasesc picaturi de singe, dar ciclul nu are cum sa imi vina acum! spuneti-mi va rog crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Numai daca ai o metroanexita extrem de severa. daca banuiesti asa ceva, urgent la spital, ai nevoie de internare si tratament perfuzabil.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

În general, de la o răceală abdominală sau o răceală la ovare ( anexită ) NU apar scurgeri/picuri de sânge ( spoting )!

Acestea pot apărea ( uneori ) în perioada ovulaţiei, sau pot fi datorate unor afecţiuni ginecologice.

Neapărat să mergi la un control GINECOLOGIC!

Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Control ginecologic. Vei obtine tratamentul corect asa.

| ilincaa a răspuns:

Ce varsta ai, ti-a venit deja ciclul?

| Doina1992 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa faci un control la ginecolog nu sunt probleme de lasat...eu tot n-am fost la medic cind am racit si dupa nastere am avut probleme...