Da am folosit si inca mai folosesc, este foarte bun.Eu mi-l pun seara si ma spal dimineata.Torni sticluta in crestetul capului si faci un masaj sa se intinda uleiul pe tot parul...rezultatele eu le.am notat dupa a 2-3 folosinta, imi creste parul mult mai repede, e foarte bogat si rezistent. A fost o perioada in care il foloseam de 2 ori pe saptamana.Sunt foarte multumita de rezultate.
pupic!
Http://209. 85. 135. 132/search? q=cache:lUaDRpN5OCIJ:sfaturi.eva.ro/frumusete/par/cum-sa-folosesc-uleiul-de-ricin-pentru-a-spori-cresterea-parului-5535.html+ulei+de+ricin+mod+de+folosire&cd=2&hl=ro&ct=clnk&gl=ro
Eu m-am dat intr-o perioada cand de la stres parul meu crestea foarte greu. Ma dadeam in fiecare seara la radacini, stateam asa vreo 20 de minute si apoi ma spalam bine (de 3-4 ori cu sampon sa se ia bine). A avut efecte, dar au inceput sa se vada dupa vreo 3 luni si am renuntat la 6 luni cand deja parul era mult mai sanatos (l-am tuns scurt in perioada asta).
Da am folosit si este foarte bun, dar nu l-am folosit simplu ci combinat cu galbenus de oua, vitamina A uleioasa si daca ai si putin ulei de masline, faci un amestec, depinde de cat de lung este parul sil lasi sa actioneze 30 min dupa care te speli cu sampon.la mine dupa 3, 4 a avut ceva efect.mai gasesti la plafar o lotiune regeneranta pe baza de petrol care contine si ulei de ricin si vitamine(A, E), pe aceasta o folosesc acum.
coryyyyyyyyyyy întreabă: