Nu prea te putem ajuta noi, ca nu suntem chirurgi doar asa, orientativ, da' mai bine il intrebi pe doctorul care te va opera el e cel mai in masura sa-ti spuna ce riscuri exista
Depinde in ce regiune a coloanei, de obicei astfel de operatii necesita chirurgi cu multa experienta. Operatiile la coloana sunt unele din cele mai periculoase.
Nu sunt medic dar logic ca e riscanta. poti sa ramai paralizata sau sa mori. depinde la ce vertebra e operatia
Depinde de gravitatea problemei asupra careia se intervine. Exista un risc de paraplegie-paralizie a picioarelor- dar este foaarte scazut, ba chiar in cazul unei operatii de hernie de disc, tinde catre zero riscul. Daca tu, sau cineva apropiat tie urmeaza sa faca o operatie nu trebuie sa te sperii, curaj si recuperare usoara!
Depinde foarte mult si de ce diagnostic ai. Eu am facut o operatie la coloana acum 4 luni. Am avut 2 hernii de disc operate in acelasi timp si ma simt foarte bine acum. La fel de speriata am fost si eu la inceput, dar nu a fost asa de greu cum ma asteptam. Tot ce pot face eu pentru tine in momentul de fata e sa-ti recomand doctorii de la Spitalul militar din Bucuresti, in special dl dr Maris, e un om minunat si are foarta multa experientza. Sper sa te fi ajutat cat de cat. Bafta multa!
Mario1996 întreabă: