| Sara_4496 a întrebat:

imi zice si mie cineva cum pot creste in inaltime? am 11 ani 35 kg si 1.48 sunt ft scunda pentru varsta mea sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Fa inot, baschet, volei, mananca sanatos, dormi minim 8 ore pe zi! Ajuta, si daca sari coarda. In general tot, ce tine de sarituri.
Succes! Numai bine!

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

N-ai pentru ce, Sarah! Succes! Numai bine!

| Sara_4496 explică:

Multumesc pentru rasupunsuri:X

| Sebby_6032 a răspuns:

Fa inot

| MihaicaDan a răspuns:

Nu stiu dar nu esti prea scunda poate altii is inalti prea mult si eu am 11 ani si 1. 50 dar am un coleg repetent a intrat acu in a-5-a cu noi in clasa si are 1. 25-30 m si are 13 ani

| dayana01 a răspuns:

Pai depinde daca asa sunt si parintii tai.nu prea ai ce face.asta iti este gena. dar daca parintii tai sunt inalti atunci apucate de un sport:handball; basket dar cursiv. fara intreruperi.

| florynho000 a răspuns:

Fratelaughing eu intr-a 5 aveam in jur de 1. 50-1. 55 sunt baiat, acum am 1, 70 (15 ani) sunt multumit eu zic ca esti destul de inalta nu ai de ce sa-ti faci griji