anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In 86 tatal meu a avut o operatie de hernie, care s-a desfacut pe dinauntru. A ajuns la spital in ultima secunda. Pe radiografie se vad si ceva chisturi s-au nu stiu exact cum sa le spun. Acuma joi va trebui sa se opereze din nou. Itrebarea mea ar fi, pot aparea complicatii in timpul operatiei, s-au in urmatoarele zile de dupa. Am auzit cum ca s-ar monta ceva plasa ca sa inlocuiasca prapurele rupt. De aia va itreb si pe voi ca poate ati trecut si voi prin asa ceva. Si cat dureaza perioada de spitalizare? Va multumesc frumos!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Ra_Ki_1982 a răspuns:

Ma tem sa nu fie noduli(cancerosi), dupa varsta de 70 de ani operatiile devin mai complicate...Are 86 de ani, deci pot aparea complicatii, poate sa nu reziste.In spital dupa operatie nu are voie sa te tina mai mult de 7 zile daca totul a mers cum trebuie, de obicei se da drumul peste 3-4 zile, dar acum depinde.Multa sanatate si o zi frumoasa!

| tare84 a răspuns (pentru Ra_Ki_1982):

Multumesc frumos eu nu m-am exprimat cum trebuie a avut operatia in 1986 el acuma are 59 de ani

| Ra_Ki_1982 a răspuns (pentru tare84):

Scuze, nu am citit bine.