Daca erai insarcinata nu-ti mai venea acum o luna , de ce nu faci un test de sarcina sa te linistesti? Testul de sarcina Barza Ultrasensibil poate insa depista o sarcina chiar si cu 5 zile inainte de intarzierea ciclului menstrual. Din ce am inteles este cel mai bun!
Am facut 2 dupa venirea primei menstruatii la diferenta de o saptamana intre ele si ambele au iesit negative. Dar nu inteleg ce se intampla acum si de ce attat de repede mi-a trecut. Luna trecuta am avut normal dar m-a speriat cineva foarte tare cu sangerarile in timpul sarcinii pentru ca mi-a spus ca stie un caz in care sangerarile au fost confundate cu menstruatia pana in luna a patra iar respectiva femeie s-a trezit insarcinata fara a avea nici cea mai mica banuiala. Eu nu sunt casatorita. Am 19 ani si ma tem foarte tare pentru ca o astfel de veste acum m-ar termina.
Cred ca unul din ele a fost cel pe care mi l-ai recomandat tu Barza ultrasensibil.
Nu te mai speria aiurea, n-ai nimic. Daca ai ramas insarcinata e clar ca mentruatia nu mai vine. Oricum, te poti documenta si pe aici http://www.ele.ro/......clul-24915
Da stiu acest lucru dar este foarte usor de confundt o menstruatie cu aceste scurgeri mai ales ca luna aceasta a tinut foarte putin. Recunosc insa ca nu au fost simple pete de sange in prima zi fiind o sangerare foarte puternica si am remarcat ca de obicei bucati de tesut necrozat ce au curs odata cu sangele. Stiu ca sunt paranoia dar adevarul e ca sunt foarte stresata si il stresez si pe prietenul meu in felul acesta.
Deeaandreea9156 întreabă: