| molexina a întrebat:

In cel mai scurt timp vreau sa-mi fac o operatie de rinoplastie...dar sunt in dubii ce doctor sa aleg-Lucian Fodor,Nicolae Antohi,Daniel Popescu(care după spusele celor de pe forumurile de specialitate, acesti doctori sunt cei mai buni din Romania).As vrea daca se poate câteva informații despre cum decurge întreaga întrega operație, preț, recuperare etc.Am tot căutat in ultima vreme pe forumuri, dar informațiile celor care au survenit operații datează de mult timp, iar chirurgia estetica a evoluat mult.Tocmai de aceea am nevoie de informatii noi.Mulțumesc!
P.S1 Doar despre acești doctori vreau sa aflu.
P.S2 Menționez ca nasul meu are nevoie doar de operație la cartilaj, piramida nazala arătând după spusele celor din jur "dreaptă" fara cocoașă. Am nasul mai cârn..bine un pic mai mult happy Prețul operatiei este la fel ca si cea de sept sau nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Kayn221 a răspuns:

Si eu as vrea sa imi fac o rinoplastie, dar din pacate nu imi permit. Pretul rinoplastiei difera fata de cel de la sept. de obicei daca alegi sa iti faci rinoplastie intra si operatia de sept in acelasi pret.
Am auzit si eu ca medicii de mai sus sunt foarte buni, dar te sfatuiesc sa te uiti la clipuri pe Youtube sa vezi persoane care au trecut prin asta si ce recomandari au.
Mult succes!