Vaccinul se mai face, dar nu stiu daca 2 la fete si 1 la baieti.
Acum cativa ani se facea la fete in mana si in picior
SI eu trec intra 8 si imi este cam frica.
Uau, de ce v'ar fi frica? Va doare EXTREM de putin, daca pe voi va doare de la un vaccin (care e si mic, nu e nici asa intepator) eu ce sa mai zic, ani la rand am facut nenumarate injectii dureroase, si nu am plans nici macar o data.
Si, fetele sunt mai rezistente la durere decat baietii.
Buna, da e adevarat se fac 2 vaccinuri la fete si unul la baieti stai linistita ca nu doare cand il face doar peste 2 3 zile o sa te doara putin locul acela dar trece cu comprese cu apa rece numai bine:*
Eu am facut vaccin in clasa a8a (acum vreo 4 ani) si nu a durut atat de tare stai linistita. si am facut doar 1 la fel ca toti colegii mei, deci daca inca se mai face vei face doar unul si pana la urma e bine ca se face pentru ca va protejeaza de multe boli
Ce ciudat fetelor le fac 2 si doar se stie ca noua ne e mai frica... eu sper doar sa nu rada toata cls de mine daca incep sa plang...
Asa stiam ca eu dar anul acesta nu a mai facut cel putin celor din colectivul meu care am term cls a 8 a anul acesta...asa ca dtai linistits nu cred ca se mai face
Stai calma ca ala din picior nu doare deloc si nici ala de la mana. Mie mi-a placut pentru ca mi-a amortit piciorul dupa...
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: