| alexutza222 a întrebat:

in legatura cu vaccinul care se face in clasa a8a. ce stiti despre el se va mai face?
e adevarat ca fetelor le fac 2 vaccinuri si baietilor 1?crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Xonia a răspuns:

Vaccinul se mai face, dar nu stiu daca 2 la fete si 1 la baieti.
Acum cativa ani se facea la fete in mana si in piciorcrying
SI eu trec intra 8 si imi este cam frica.

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Eu am auzit ce se vor face 3 fetelor si 2 baietilor. Mi-e frica.

| Derye a răspuns:

Uau, de ce v'ar fi frica? Va doare EXTREM de putin, daca pe voi va doare de la un vaccin (care e si mic, nu e nici asa intepator) eu ce sa mai zic, ani la rand am facut nenumarate injectii dureroase, si nu am plans nici macar o data.
Si, fetele sunt mai rezistente la durere decat baietii.

| alexutu001 a răspuns:

Buna, da e adevarat se fac 2 vaccinuri la fete si unul la baieti stai linistita ca nu doare cand il face doar peste 2 3 zile o sa te doara putin locul acela dar trece cu comprese cu apa recehappy numai bine:*

| BOGDAN a răspuns:

Da asa e. 2 fetele in ambele maini... ce mai se smiorcaiau fetele laughing

| Dr. Alin a răspuns:

Da e adevarat ca fetelor le fac 2 si baietilor doar 1.

| Asdgjkjgs a răspuns:

Eu am facut vaccin in clasa a8a (acum vreo 4 ani) si nu a durut atat de tare stai linistita. si am facut doar 1 la fel ca toti colegii mei, deci daca inca se mai face vei face doar unul si pana la urma e bine ca se face pentru ca va protejeaza de multe boli

| alexutza222 explică:

Ce ciudat fetelor le fac 2 si doar se stie ca noua ne e mai frica... eu sper doar sa nu rada toata cls de mine daca incep sa plang...crying

| miky_1289 a răspuns:

Eu, doar ce am terminat clasa a8-a si nu ne-a facut niciun vaccinwinkinglaughing

| missindependent95 a răspuns:

Nu se mai face niciun vacin in cl. a8a stai linistitawinking

| alina_5726 a răspuns:

Asa stiam ca eu dar anul acesta nu a mai facut cel putin celor din colectivul meu care am term cls a 8 a anul acesta...asa ca dtai linistits nu cred ca se mai facewinking

| nextoyou a răspuns:

Stai calma ca ala din picior nu doare deloc si nici ala de la mana. Mie mi-a placut pentru ca mi-a amortit piciorul dupa...