| Diiianaa a întrebat:

Bunahappy.In luna August la munte, m-a intepat o albina in palma, pe undeva pe la degetul mare(dar nu in degetul mare) si acum pe la inceputul clasei a7a, cand scriam mi se umflau venele si articulatia aceea. Mentionez ca m-a intepat in stanga, ia eu tot cu stanga scriu; si imi obosea foarte repede mana [la primul cuvant care mi-l dicta, eu oboseam]. Am fost la doctor si mi-a spus sa tin mana in fasa elastica si sa-mi dau cu anti-inflamator.Eu imi dau cu Sindolor. Uneori ma doare, dar uneori nu am nimic. Ar trebui sa mi-o puna in ghips?
Ce credeti ca am patit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| stresat a răspuns:

Nu iti face probleme. E venin de la albina, dar e sanatos pentru noi. O sa iti treaca in maxim 2 saptamani de la intepatura. Nu ai de ce sa iti pui mana in ghips, ca nu o ai rupta.

| Diiianaa explică (pentru stresat):

Pai doctorul mi-a spus ca albinele dau un raspuns pozitiv, si ca viespele dau un raspuns negativ. Iar pe mine m-a intepat o viespe. Plus ca ma doare din ce in ce mai rau, si incepe deja a3a saptamana de scoala, iar pe mine ma durea din prima zi de scoala.

| stresat a răspuns (pentru Diiianaa):

Parca spuneai ca te-a intepat o albina. Da-te cu antiinflamator cum a zis si doctorul.

| Diiianaa explică (pentru stresat):

Am gresit eu.