Strict pe ceea ce ai descris mai sus...
Este imposibil sa ai SIDA. Foarte putini stiu insa virusul HIV traieste expus in aer liber de ordinul minutelor. Pe langa asta, ai nevoie de un contact direct cu substante biologice (sange, secretii genitale, instrumentar dentar nesterilizat... etc).
Hepatita din nou pica. Ai fi observat icter sau subicter, te-ar fi mancat pielea, ai fi avut ficatul marit si/sau dureros, te-ai fi simtit slabit 24/24 iar scaunul tau ar fi fost decolorat (albicios).
Bolile cu transmitere prin sange se transmit... prin sange! Nu prin suruburi.
Stai relax, o seara faina.
Mersi, atunci de ce ma doare capul? Febră cred că nu am.
Fara suparare si fara sa crezi ca sunt ironic, este posibil sa te doara capul pentru ca nu te-ai odihnit si te-ai stresat toata noaptea cautand raspunsul pe TPU...
Durerile de cap pot sa apara in enorm de multe contexte si devin problematice cand nu dispar in lipsa unui "somn sanatos" si a unui stil de viata echilibrat.
Incearca sa iti redresezi programul si sa nu te mai stresezi.
Daca durerile se intensifica, apare tinitus in ureche, iti este greata sau ai senzatie de vertij, atunci poti lua un nurofen si poti considera o vizita la medicul de familie oricand ai timp.
Sarbatori fericite si numai bine!
Posibil este posibil să fie de la telefon ca am stat mult pe el. Mersi și sărbători fericite și ție!
Nu este posibil. Nu faci nici hepatita si nici SIDA de la un cui ruginit.
Despre ce boli transmitere prin sange vorbesti? Nu se intepasera zeci de oameni taman acolo, incat sa-si lase sangele infectat, ca apoi sa vii si tu sa te inpeti in acelasi cui.
In orice caz, nu are nici o treaba ce s-a intamplat 2 luni in urma cu covidul de acum. Este evident si 100% sigur ca-s efectele covidului, care pe unii ii afecteaza foarte grav.
Scoala-ti mama si spune-i sa sune la spital sau ambulanta daca ai febra!
In luna octombrie. Cu 2-3 luni in urma? Nț! Nu de acolo ti se trage.
Asa niste minciuni tragi! La ora cand tu mergeai la scoala, farmaciile erau inchise? Nu cred. Coronavirusul NU se trateaza cu antibiotic, nu acasa. Iar daca esti cu adevarat bolnav, nu iti trezesti mama?
In astea trei luni, cu ce parasute ai avut placeri? Ia vezi ce ai luat de pe la vreo una! Mergi acum la medic, ca e deschis.
Băiețel, te-ai născut defect. Se vede după comportament. Ai nevoie de psihiatru, nimic altceva.
Deeaandreea9156 întreabă: