| GeorgianaxBadea a întrebat:

In mai mi-am pus un cercel in nas si totul a fost ok. Acum doua saptamani am observat ca mi-a iesit un fel de "cos" sa ii zic asa fix langa el. Mereu am avut grija de el si vreau sa zic ca nu avea de ce sa fie o infectie. L-am stors o data, crezand ca e un simplu cos insa a iesit foarte mult sange. La un moment dat s-a micsorat si apoi l-am dat cu creme crezand ca va trece. Dar de cateva zile vad ca incepe iar sa se mareasca si acum cateva minute iar l-am stors, insa nu de tot. De durut nu doare, insa iese foarte mult sange. Imi e frica sa ma duc la un doctor momentan insa cred ca este nevoie. Ceva sugestii? happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bratu_Andrew_2000 a răspuns:

In primul rand nu mai stoarce cosuri. O sa iti ramana semne. Nu este sanatos, incurajeaza reaparitia cosului, este contraindicat si scarbos. Numa cand spune lumea "storc cosuri" mi se pare aiurea. Nici cum suna fraza nu imi place (probabil is cu probleme) laughing

Nu inteleg de ce spui ca nu poate fi o infectie. Poate fi. Tu ai avut grija de el, dar nu numa asta previne infectiile. Depinde de multe lurcuri. Poate cel care ti-a dat gaura nu avea aparatul steril. Ai purtat un mic pansament la locul ala cateva zile? Ai dat cu cremele necesare? Cumva ai pus mana murdara prin locul acela? Ar putea fi pana si o reactie alergica la nickel.

Dureaza cateva luni sa se vindece asa ceva de obicei. Totusi, recomand sa vezi un medic. SA NU te duci la ala care ti-a facut piercingul. Ca are tot interesul sa te imbarlige ca sa scape basma curata. La ala te duci dupa ce confirma medicul ca a fost cumva greseala lui. Ca sa ii dai cu cercelu in cap laughing

Bafta si insanatosire gravnica! happy

1 răspuns:
| HadesSs a răspuns:

O sa iti cada nasul laughing