| daniela2014 a întrebat:

In noiembrie mi-am facut un pierce in tragus,la un salon specializat, fara a avea probleme.Acum doua saptamani am schimbat cercelul (care era chirurgical)cu unul din bioflex.De atunci pierce-ul meu este rosu si a aparut si un dul la exterior.il ingrijescde 2 ori pe zi cu apa sarata si o solutie speciala pentru piercing.ar trebui sa revin la cercelul chirurgical sau sa am rabdare ca imi trece.multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa scoti cercelul pana iti trece inflamatia. Ori ai facut o infectie de la el, ori pielea ta nu suporta materialul. Dupa ce iti trece complet, incearca sa il pui din nou pe cel din bioflex si vezi cum reactionaza organismul. Daca se intampla aceeasi chestie, inseamna ca pielea ta nu suporta bioflexul si ca ar trebui sa te orientezi spre alte materiale.

| AlexRv a răspuns:

Buna!

Ceea ce descrii este o clara infecție cu simptome inflamatorii. Din punctul meu de vedere, ar trebui sa îl scoți și sa lași sa se vindece, retrăgându-se infecția și inflamația pentru a nu se cronica. happy