| Tudor_2273 a întrebat:

Buna,

In partea dreapta-sus a abdomenului cumva chiar langa linia unde se termina coastele simt o intepatura care apare si dispare, uneori apare ca un discomfort alteori ca o intepatura. In momentul in care elimin gaze (doarece sunt si balonat) dispare, sau in momentul in care ma misc. Deci nu e o durere constanta. Am mers deja de 4 ori la medic si din analiza mi-a iesit H Pylori la 3, 81 %. Pentru care am primit tratament. Poate acea durere in partea dreapta sa fie legata de Pylori? Deja ma supara de aprox 2 luni. Am 26 de ani.

Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ficatul este ok? Atunci nu ai steatoză (ficat gras, asta înseamnă).
Evită consumul de alimente care fermetează și băuturile acidulate.
Te poate ajuta foarte mult ceaiul de anason, elimină gazele intestinale și combate balonarea.
Sănătate.
Pa, pa.

2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fă un ecograf abdominalo-pelvian la un medic priceput, poate apărea o steatoză hepatică, o afecțiune a colonului care dă o durere ca o înțepătură, etc.
Respectă-ți sănătatea. Cu plăcere.
Pa, pa.

| Tudor_2273 explică (pentru Legiuitoarea):

Mi0am facut eco abdominal si imi apare ficat okay. Se poate sa am steatoza hepatica aca la eco ficatul apare in parametrii normali? mentionez ca sunt si foarte balonat uneori mai ales dupa mese.

| Legiuitoarea a răspuns (pentru Tudor_2273):

Bună.
Ficatul este ok? Atunci nu ai steatoză (ficat gras, asta înseamnă).
Evită consumul de alimente care fermetează și băuturile acidulate.
Te poate ajuta foarte mult ceaiul de anason, elimină gazele intestinale și combate balonarea.
Sănătate.
Pa, pa.