| zuzumic a întrebat:

Buna ...In primul rand sper sa nu se considera aceasta intrebare reclama si sa se stearga... Am gasit un blog sau ceva de genu ...al unui baietel care pe mine m-a impresionat enorm ...Si chiar simt nevoia sa il ajut... www.visez.org/sa-l-ajutam-pe-ionut/ Daca voi ati vrea sa il ajutati nu trebuie decat sa dati clik pe acest sait si el va primi 50 de centi ...Salut! Numele meu este Ionut si sunt bolnav de leucemie. In 6 luni mor daca nu fac rost de 100.000 de euro! Tu ma poti ajuta printr-o simpla vizita aici: www.visez.org/sa-l-ajutam-pe-ionut/ - Am doar 6 ani... Daca doriti puteti sa trimiteti asta prieteni-lor vostri hai sa facem o fapta buna...ganditi-va ca puteti fi in locul lui ...sau copii vostri sa fie in locul lui Doamne fereste...NU e o gluma!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| laura_2327 a răspuns:

Si eu am intrat si l-am trimis si prietenilor mei de pe mess si ei mai departe si eu am intrat de foarte multe ori! nu e greu cand te gandesti ca poti salva o viata de ce nu?! doar dai un clik!

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pe pagina pe care ne-ai dat link scrie jos: Acest anunţ are caracter fictiv şi este pur demostrativ.
Chiar ti se pare o gluma buna sa-ti bati joc de posibila suferinta a unui copil? Grav.

| SweetCandy a răspuns:

L-am dat mai departesad

| zuzumic explică:

Va multumesc din suflet nu stiu dc dar simt o nevoie acuta sa il ajut pe acest kopilas asa cum pot ...sa stiti ca puteti sa dati mai multe clikuri pe adresa aia ca se ia inconsiderare chiar daca e de la acelasi calculator eu am dat deja vreo 20

| zuzumic explică:

Stupid nu am observat chestia ia angry... Sa nu mai dati klik nikiunde angry

| Elly4all a răspuns:

Am intrat si eu si iti garantez ca il voi da mai departe.

| gabytza1994bm a răspuns:

Saracutzul...sad

| ines a răspuns:

Am intrat si am sa o mai fac daca doar atat ajuta

| dyna_1486 a răspuns:

C trist.sad...si eu am dat mai departe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am intrat! o cauza caritabla care cu adevarat merita happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am intrat si am trimis la toata lista de mess

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ai citit ce scrie jos de tot cu caractere mici? laughing)))))))))))))))))))))))))))

Cineva testeaza naivitatea romaneasca.

| gigelush a răspuns:

Eu dau.categoric...saracul copilcrying