Bună.
Sunt multe afecțiuni dermatologice, poate fi și psoriazis.
Prospectul medicamentelor nu oferă numai o singură afecțiune, ci mai multe.
Ruda de ce s-a dus singură și nu a fost însoțită de către cineva care să fie cu mai mare băgare de seamă privind diagnosticul, evoluția bolii, etc?
Informațiile de pe net nu sunt în totalitate corecte.
Pa, pa.
Culmea, a fost insotita, dar la fel de ametita a fost si persoana cealalta.Sincera sa fiu, nu stiu daca spun adevarul si ele chiar n-au intrebat ori au intrebat si nu vor sa spuna. Mi le poti preciza pe toate?
Am uitat sa precizez faptul ca i-a spus sa nu mai manance sarat si nici prajit, i-a spus sa tina un fel de regim. Ma gandesc ca o fi din cauza tratamentului, pentru ca i-a dat si Omeran (din cate stiu este pansament pentru stomac). Culmea, asta a fost singurul medicament pe care stie ca il are in tratament.
Bună.
Are și un antiinflamator, de aceea nu are voie sărat! Tot pentru acesta, are și un pansament gastric.
Nu pot spune mai mult de atât. Nu doresc să te dezinformez.
Sănătate.
Pa, pa.
Se poate sa fie vorba despre o alergie sau prurit.Aceasta boala poate sa fie cauzata de alte boli interne cum ar fi glanda, fierea sau stomacul. Daca ne-ai putea spune ce fel de tratament a luat ar fi super.
Nu iti pot spune cu exactitate cu ce se confrunta fiindca descrierea pe care ai oferit-o se potriveste la mai multe afectiuni dermatologice. Poate daca ai sti medicamentele pe care i le-a prescris...
Dupa parerea mea, e putin probabil sa fie vorba despre psoriazis, fiindca aceasta boala se manifesta prin descuamarea pielii. Este localizat in zona articulatiilor si pe scalp si se prezinta sub forma de placi rosii, care prezinta cruste albicioase la suprafata. Din cate am citit, ruda ta se confrunta cu "bubite".
Mizez pe varicela (varsat de vant). Este o boala contagioasa in care bubitele sunt pline cu lichid. In faza de debut, acestea apar pe corp, urmand ca, mai tarziu, sa apara si pe fata. Este insotita de febra, dureri de cap, de gat, stare generala de rau.
aureliaghindoac întreabă: