Exista mai multe raspunsuri:
1 Poate fii o intindere la nivelul muschilor genunchiului
2 Poate (doamne fereste) sa fie o entorsa
3 Poate sa fie o infectie interioara la nivelul muschilor piciorului
4 Poate fii cauzata de o cazatura
5 Poate fii rezultatul somnului in pozitii ciudate
Trebuie sa faci miscare, pe mine ma durea sub rotula, aveam osul dilatat, dar cu miscarea si cu alergarile usoare m-am scos.
Ce sa zica si el.
E,na? Nu ma minti?
Nu obisnuiesc sa mint.
Ai ceva personal cu mine, adica, doar comentarii rautacioase la adresa mea, ce s-a intamplat?
Dar nu am facut afirmatii ''rautacioase.'' Am zis sa glumesc, dar se pare ca nu am cu cine. Parca ai zis ca stii de gluma. Nu te-am jignit cu nimic. Imi place sa ma bag in seama cu tine, dar daca ti se pare prea mult, nu o voi mai face.
Stai ma linistita, glumesc. In mod special am pus intrebarea sa vad cum reactionezi, stai calma, nu ma supar, nu am probleme la capatana. Ai luat plasa la faza asta, ai crezut ca m-am suparat. Deci, nu.
Imi place ca esti optimist. Si eu am glumit. Nu m-ar fi interesat in mod cert daca te-ai fi suparat sau nu.
Am vrut doar sa iti testez limita.
Oo. Probleme ^^
Pai da, de ce te-ar interesa de un strain daca e suparat sau nu, bravo! Ma lua rasul in timp ce-ti tastam intrebarea aia, deci in niciun caz nu eram suparat/afectat.
Inca ce probleme ))
Sau poate nu esti chiar un strain.
Sau sa fim rai
))
Clar!
Sunt mai multe cauze. Intinderea ligamentelor, o leziune, asta daca ai facut un efort mai mare in ultima vreme. Mai ales ca articulatia genunchiului sustine greutatea corpului.
este necesara o vizita la ortoped. Pentru ca durerea poate evolua. Eu cand eram mic ma dureau articulatiile ingrozitor. Plangeam de durere. In majoritatea serilor. Dar datorita medicului s-a rezolvat.
Si scuze ca am raspuns acum. Dar dupa cum stii nu mai primesc notificare
Sper ca te-am ajutat oarecum
Mersi mult!
Uita-te la Cereri.
Mereu ma uitam
Si nu qparea. Ma rog. Acum a mers ^^
Si serios. Nu te juca cu astea. Mergi la ortoped. Sau incearca ceva unguent. Stiu cateva care pe mine m-au ajutat.
Mersi mult ca te ingrijorezi pentru mine, dar nu stii toate detaliile. Exista ceva ce ma opreste sa fac asta.
A... bine. Nu vreau sa te deranjez cu astea. Imi poti spune prin felicitare daca e. Dar in fine. Cum ai zis. Nu stiu doate detaliile.
Dar trebuie sa faci ceva sa te faci bine.
Esti asa de treaba!
Mersi. :*
Cu plăcere!
Eu zic sa nu ne bagam
Și eu!
Eu am făcut asta la gleznă de multe multe ori. Sigur ai făcut o mişcare greşită, şi acum ai o întindere, cel mai probabil, o venă unde nu trebuia să fie
Și ce să fac in cazul acesta?
Si pe mine ma doare geninchiul...dar eu fac si dans si la unele miscari ma opresc pentru ca ma doare foarte tare. Ai putea sa mergi sa iti faci o radiografie sau sa te dai cu o crema. Ai putea sa porti o fasa elastica care sa iti tina genunchiul mai intins
Mersi mult!
N-ai pentru ce
Poate te doare pentru ca nu faci destula miscare sau ai lipsa de calciu, magneziu
Mersi pentru răspuns.
E penal ))
Iti recomand sa te duci la un medic, el stie cel mai bine daca e vorba de o problema de sanatate!
Poate sa fie din cauza alimentatiei. Asa am patit si eu, dar la ambii genunchi. Daca stateam cu ei stransi, aveam o durere groaznica. Si incearca sa faci miscare mai multa, cum ar fi alergat sau sa te plimbi, chiar daca tot simti durerea
LarisaChe07 întreabă: