Exista mai multe raspunsuri:
1 Poate fii o intindere la nivelul muschilor genunchiului
2 Poate (doamne fereste) sa fie o entorsa
3 Poate sa fie o infectie interioara la nivelul muschilor piciorului
4 Poate fii cauzata de o cazatura
5 Poate fii rezultatul somnului in pozitii ciudate
Ai ceva personal cu mine, adica, doar comentarii rautacioase la adresa mea, ce s-a intamplat?
Dar nu am facut afirmatii ''rautacioase.'' Am zis sa glumesc, dar se pare ca nu am cu cine. Parca ai zis ca stii de gluma. Nu te-am jignit cu nimic. Imi place sa ma bag in seama cu tine, dar daca ti se pare prea mult, nu o voi mai face.
Stai ma linistita, glumesc. In mod special am pus intrebarea sa vad cum reactionezi, stai calma, nu ma supar, nu am probleme la capatana. Ai luat plasa la faza asta, ai crezut ca m-am suparat. Deci, nu.
Imi place ca esti optimist. Si eu am glumit. Nu m-ar fi interesat in mod cert daca te-ai fi suparat sau nu.
Am vrut doar sa iti testez limita.
Pai da, de ce te-ar interesa de un strain daca e suparat sau nu, bravo! Ma lua rasul in timp ce-ti tastam intrebarea aia, deci in niciun caz nu eram suparat/afectat.
Eu am făcut asta la gleznă de multe multe ori. Sigur ai făcut o mişcare greşită, şi acum ai o întindere, cel mai probabil, o venă unde nu trebuia să fie
Iti recomand sa te duci la un medic, el stie cel mai bine daca e vorba de o problema de sanatate!
Poate te doare pentru ca nu faci destula miscare sau ai lipsa de calciu, magneziu