anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
In ultimele 6 luni am pierdere de memorie destul de des,adica nu doar uit ceea ce spun, dar ca uit si ceea ce fac.
Ametesc de mai mult de 10 ori pe zi,am greturi,pot sa dorm cit de mult dar tot sunt obosita.
Am fost la medic,mi-a spus ca am tensiune craniana,mi-a da tratament,apoi mi-a spus ca sunt bine, si peste 2 zile s-a agravat situatia!
Poate stie cineva cu ce boala am de aface? dau funfa
mereu ma gindesc ca poate am cance, dar e imposibil

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| giony54 a răspuns:

Pentru a scadea eficient presiunea craniana trebuie gasita cauza care ar putea fi o spondiloza cervicala inflamata si care nu lasa creierul sa se hraneasca corect cu vitaminele B.Mergi la alt medic si fa analize specifice acestei boli.Nu lasa timpul sa treaca pentru ca nu este in favoarea ta.

| Lazar_Sorinel_1994 a răspuns:

Cancer nu are cum, dar poate e inceput de aintzhaimer. Nu stiu daca se poate trata.

| Crisk a răspuns (pentru Lazar_Sorinel_1994):

Aintzhaime ce inseamna? nici pe google nu gasesc asa cuvint fiind o boala