Toate semnele descrise de tine apartin de cele premenstruale.Inceperea vietii sexuale in general se soldeaza cu dereglari hormonale care la randul lor genereaza dereglari ale ciclului menstrual. In cazul in care dezvirginarea s-a produs imediat dupa terminarea menstruatiei in perioada cu fertilitatea cea mai redusa, cu folosirea protectiei inlatura orice posibilitate de sarcina. Simptomele descrise anunta iminenta viitoarei menstruatii.Multa sanatate.
Primul candidat este o infectie urinara, dar nu se explica toate simptomele. Ai putea avea si o dereglare horrmonala datorata inceperii vietii sexuale.
Ar trebui sa mergi la un doctor sa te trimita la analize, infectia urinara de obicei nu trece de la sine.
S-ar putea sa ai infectie urinara... Mai bine te duci si faci niste analize la urina ca sa fii sigura, iar medicul iti va prescrie un tratament.
Cat despre menstruatie si eu am astfel de simptome uneori, dar asta depinde de persoana si de cand ai menstruatie, de varsta... Nu te panica. La un momendat se v-a echilibra, ca sa zic asa.
O zi buna!
Eu am simptomele astea cand sunt racita jos. Cel mai probabil ai o infectie urinara..nu te speria nu e nimic grav. Dar trebuie sa o tratezi ca sa nu se agraveze.
anoooonimm77 întreabă: