Ştiu cum e . Detectăm mai multe cazuri.
1. Dacă ai vreun părinte plecat în stăinătate
2.Ai avut un deces în familie.
3. Suferi de o boală.
Acestea sunt, printre altele, simboluri că ai intrat în depresie.Mai întâi îţi recomand muzică cu sunetul mării şi al oceanului. După de preferat este să te regăseşti într-o profesie mai copilăroasă, de preferat : poezia, pictura, desenul sau croitoria.(croitorie simplă nu complicată)
Dacă nu ai avut o problemă în familie sau cu prieteni nu e depresie, eşti doar nesigură pe tine.Personalitatea ta crede că este mai bine să tacă, să te închizi în tine şi în cele din urmă vei cădea în depresie.Cred că cel mai bine e să-ţi iei un căţeluş ic sau o pisicuţă :3 care te vor ajuta.Bun mai e ceva important! Nu te comporta urât cu cei dragi.Nu e vina lor că eşti în felul în care eşti cu psihicul.Acum,nu ştiu ce vârstă ai dar cred că eşti în perioada adolescenţei şi-ţi propun să mergi să alergi cu un prieten în fiecare zi.Te va face mult mai bine.
Sper că te-am ajutat Lia340 :*
Buna
Cred ca ar fi cazul sa vorbesti cu mami tau, si un simplu control impreuna cu ceva analize, vei putea afla de ce starera ta este asa..nu este normal sa te inchizi in cochilia ta precum melcul, nu ezita si ia atitudine pana nu va fi prea tarziu.
O seara buna
Imi pare rau. Ceea ce ai putea face e sa inecepi sa te iubesti pe tine sa te uiti in interiorul tau si sa iti dai seama care sunt lucrurile care conteaza adevarat in viata pentru tine si sa mergi pe propria ta cale.Creeaza-ti un scop in viata care sa tina de virtute in primul rand.Incearca sa accepti lucrurile bune dar si pe cele rele pentru ca ele ne ajuta cu adevarat sa devenim mai intelepti.Incearca sa o iei de la capat, sa ii ceri iertare mamei tale asa cum poti tu in felul tau nu trebuie sa fie cea melo-dramatic.Incearca sa cauti ceea ce iti place, sa descoperi lucruri noi.Cred ca starea ta vine dintr-o nevoie de afectiune inconstienta.Incearca sa o oferi tu prima.Important e sa incepi cumva, de undeva...important e sa fii tu multumita ca faci ce e mai bine.Gaseste pe cineva cu care sa vb deschis si sa te descarci, asta cel mai usor merge cu un necunoscut.
"Sunt mereu obosita", asta e in mare parte motivul pentru care esti nervoasa, iti spun din experienta personala, eu cand sunt foarte obosit nu am chef sa vorbesc cu nimeni si ma enervez la fiecare intrebare care mi se pune.
Incearca sa iei niste Magneziu cu vitamina B6. O sa te mai linisteasca si o sa te simti mult mai bine.
Andreea201329cu întreabă: