| Alexandru64754 a întrebat:

Bună, in urmă cu 1 ora am ars niște hârtii in soba însă soba a inceput să scoată foarte mult fum și am inhalat ceva fum în primele 15-30 de minute, am avut următoarele simptome:

- Oboseala, urina frecventa și vedere in ceata

Simptomele au dispărut în proporție de 90% după ce am stat in aer liber și am băut multa apa. Am aerisit casă timp de 1 ora și 30 de minute.

Întrebări: Poate să fi fost monoxid de carbon? Mai poate fi in continuare in casa daca am aerisit și am dat cu spray in casă? Se poate să mai pățesc ceva dacă până acum n-am pățit nimic? Am auzit că în cantități mari monoxidul de carbon poate fi fatal in somn și multe alte lucruri

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Bibyboss a răspuns:

M'eata, daca ai soba pe lemne nu conteaza ce arunci in soba, dar trebuie sa desfunzi hornul daca stai la casa, si nu are rost sa dai cu spray ca sa-r putea sa faci mai rau. Si monoxidul de carbon e silent killer daca intelegi(te pui la somn si nu te mai trezesti). Nu vreau sa te panichez dar asta e adevarul.