| Dudi2k17 a întrebat:

in urma cu 2-3 zile o musculita (cred ca era un țânțar) mi-a intrat in ochi si m-a ciupit foarte tare. Am clatit ochiul cu apa rece si am pus gheata pe el. Am observat ca lacrima des si se rosise. Acum este rosu pe la margini, dar am senzații de mancarimi. Prima oara m-am gandit la conjunctivita, dar nu sunt sigura. Am cautat simptomele pe internet, si am gasit ca toate coincid, cu excepția faptului ca ochiul meu nu lăcrimează.
Imi puteti da un sfat, va rog? Ce tratament as putea lua, inainte sa se agraveze?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Goddess23 a răspuns:

Nu e bine sa iei un tratament la recomandarea noastra. Medicul e cel care are dreptul sa iti recomande in urma unui consult. Sau macar mergi la farmacie si vezi ce iti zice de acolo daca nu ai cum sa ajungi la medic. Nu e de joaca cu vederea, un tratament gresit te poate lasa fara vedere si nu cred ca vrei asta. Din pacate nu pot sa iti zic ce tratament sa iei ci te sfatui sa mergi la medic sau macar la farmacie.

| Eucumamajunsaici a răspuns:

Du-te la medic, poti face o infectie consecinte: poti orbi, iti poti distruge frumusetea s-au viata de zi cu zi.