| Alli23 a întrebat:

In urma cu 2 zile m-am lovit la cap deasupra tamplei stangi. Pe moment m-am speriat foarte tare insa nu m-a durut si nu ma doare capul..nu am vomitat, nu am avut momente in care sa imi pierd concentrarea.
Astazi am avut niste ameteli.
Pot pati ceva, daca in primele 48 de ore de la lovitura nu am prezentat nici un simptom?
Mentionez ca am si probleme cu ochii, si acum nu stiu ce sa cred. Ametelile se datoreaza ochilor sau loviturii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| HadesSs a răspuns:

Nu ai mai intrebat asta o data? laughing)) Maine ai sa zici ca te-ai lovit acum 72 de ore laughing)

| Alli23 explică (pentru HadesSs):

Si poimaine acum 96 de ore laughing.
Sincer nu doresc nimanui sa fie asa sperios ca mine happy

| HadesSs a răspuns (pentru Alli23):

Te alinti laughing

| Alli23 explică (pentru HadesSs):

Nu ma alint. dar chiar m-am speriat in urma acelei lovituri. si cand postez aceste intrebari si vad ca primec raspunsuri incurajatoare, ma mai linistesc.