NU exista nici un risc asta e sigur 100%!
Iti dai seama, acum 3 luni, pai ar trebui sa ti se formeze burtica daca ai fi insarcinata, nu crezi? Iar acele teste NU mint, poti avea incredere totala in ele.
Ar fi mai mult decat o minune sa se intample ca unei femei insarcinate sa-i apara pentru a 2-a oara menstruatia peste sarcina. Niciodata nu s-a consemnat asa ceva si asta ar reprezenta un unicat in istorie si pe plan mondial. In consecinta din moment ce si testele efectuate au aratat clar ca nu esti insarcinata, de asemenea si faptul ca s-au produs 2 menstruatii consecutive normale d.p.d.v. al manifestarii, fiind asemanatoare cu celelalte menstruatii, poti fi absolut sigura ca nu exista nicio posibilitate de a fi insarcinata.Paranoia ta nu are nicio logica si este cea care produce stresul in care traiesti iar pe termen lung iti poate afecta sistemul hormonal. Multa sanatate.
Daca ruda a zis ca o sa nasti, eu m-as duce in locul tau sa cumpar hainute pentru al mic.
Tu chiar esti un TROLL dar nu unul oarecare ci unul prost rau! Tu ai habar pe ce lume traiesti? ))
Tu chiar esti un PAVEL dar nu unul oarecare ci unul prost rau!
Tu ai habar pe ce lume traiesti? ))
Ar fi trebuit sa imi creasca sanii, burta si alte simptome... Dar m am speriat cand a zis ca m a visat ca o sa nas ((( cred ca as muri daca as fi insarcinata
User252426 întreabă: