| Sjhdhdjdjd a întrebat:

Buna,în urma cu o saptamana a început sa ma usture in gat iar eu fix cand ma ustura gatul am vrut să încerc țigările acelea electronice (vreau sa mentionez ca nu am mai fumat până acum deloc), am fumat ce am fumat și la un moment dat cand trăgeam din ea ustura din cauza ca nu mai avea lichid (asa mi-a spus un prieten) iar eu nu am băgat de seamă și am mai făcut asa încă de 3 ori, apoi mai tarziu am mai pufait 3-4 fumuri de țigară normală după toate astea cam după 2 zile a început să fac febra si sa mi se umfle o amigdala și să mă doara urechea de pe partea cu amigdalita. Am stat 3 zile luând panadol rapid pentru a-mi ameliora febra iar după mi-au aparut câteva puncte albe pe amigdala...Am fost la doctor pediatru (am uitat să menționez că am 15 ani) și acel doctor mi-a spus că am doar o amigdalită purulentă și mi-a recomandat antibiotic, iar azi am văzut că pe amigdala sunt niste linii albe, iar eu cred ca am facut cancer in gat si mi-este super frica... Poate cineva să îmi spună dacă se poate să fi facut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| ElisssssaMihaelaConstandache a răspuns:

Doamne fereste.Cu siguranta ai amigdala marita asa ca nu-ti mao fa griji aiurea ca ar fi cancer cancerul se face doar daca ai fumat ani de zile dar se poate face si daca nu fumezi iar tu ai spus ca nu prea ai fumat. Stau fara grija ia medicatia pe care ti a dat o si totul va fi bine

| Sjhdhdjdjd explică (pentru ElisssssaMihaelaConstandache):

Va multumesc pentru raspuns și pentru pozitivitate, voi lua în continuare tot ce mi-a zis doctorul și sper că voi fi mai bine.

| ElisssssaMihaelaConstandache a răspuns (pentru Sjhdhdjdjd):

Nu ai pentru ce. Sănătate multa

| b3LLa001 a răspuns:

Eu nu cred ca e cancer, sper sa nu fie. Du te din nou la medic, si eu am avut puncte albe pe ambele amigdale si am primit antibiotic si mi au trecut. Liniile nu stiu ce sunt, nu te lua după internet, du te la doctor și lasa fumatul!