| Scorpions13 a întrebat:

In urma cu vreo 5 zile... am facut o miscare gresita din picioare mi-am intors bustul din trunchi... si atunci am simtit o mica taietura / ruptura sau nu stiu cum sa ii zic pe mijlocul abdomenului de la dreapta la stanga.
De atunci ma doare stomacul sau nu stiu ce ca, cand stau jos pe o parte daca stau pe partea stanga ma doara in partea stanga pe langa stomac si il simt greu asa ca si cum ar atarna acolo si daca ma mut pe partea dreapta e la fel ca in stanga... dar nu ma doare abdomenul cand il incordez sau stomacul cand stau drept... sau cand stau jos ma doare stomacul in zona buricului acolo unde se formeaza cuta aceea cand stai in fund.
Daca v-ati confruntat cu asa ceva va rog spuneti-mi si mie ce e de facut.
Atunci in aceea zi nu iesisem la WC dar cand am iesit peste vreo 2 ore dupa acea miscare am iesit diaree.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie neaparat sa te consulte un medic.

| AnonimulRo a răspuns:

Este ceva grav, nu sta cu mainile la sani, consulta medicul de famile sau farmacistul. big grin
Te salut!

| Marius06ro a răspuns:

Trebuie sa te duci sa te consulte un medic