| roxyy26 a întrebat:

Buna in urma cudoua zile in loc sa imi vina mia cursc o substanta mai maro pana azi..., iar azi nu mai e maro e mai deschisa adica mai galbuie asa ce sa fac adica e ceva normal? sau trebuie sa imi vina ciclul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Posibil sa iti vina ciclul

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Poate fi o situaţie "normală" ( având în vedere că eşti în primul an de ciclu menstrual ) sau o "problemă" ginecologică/hormonală...

Te rog să ai în vedere răspunsurile anterioare ( pe care ţi le-am dat ) şi să consulţi un ginecolog + endocrinolog ( "paza bună trece primejdia rea" ).

Toate cele bune.

| Empathizer a răspuns:

Deinde ce varsta ai si acum cat timp ti-a venit prima menstruatie. Daca esti in primii 2 ani de ciclu menstrual, nu e cazul sa-ti faci griji.
Dar daca esti o femeie adulta si activa sexual, iar pana acum ai avut un ciclu menstrual regulat, ar fi indicat un consult ginecologic.