Eu cred ca ar trebui sa mai faci investigatii. Spirometria arata foarte foarte rau, la limita inferioara a normalului ajungi dupa ani si ani de boala pulmonara. E posibil sa ai altceva si trebuie sa identifici ce, fiindca functia ta pulmonara se va degrada rapid in situatia data fara tratament prompt.
Folosirea Symbicort-ului 2 saptamini nu-ti va da alte probleme de sanatate,tr sa folosesti mai mult ca sa ai alte complicatii, probabil un pic vei capata o rotunjime a fetei, insa nu-ti face pr nu e grav.Eu lucrez in strainatate la un spital,cunosc Symbicortul si se foloseste si aici pentru functia scazuta a plaminilor,insa mereu tr sa faci spyrometrie si gimnastica pentru respirat,ca sa respiri cu tot plaminul, nu numai la suprafata, ca el sa-si repuna total functia
Am si MRF care zice ca nu sunt leziuni pulmonare, plamani normali din punct de vedere radiologic. Si n-am cazuri de boli cronice la parinti...
Aaa si nu fumez/ nu exista fumatori in casa...
Care ani si ani...ca m-am racit acum in feb, o durat 3 zile si anul trecut (nu mai stiu cand) da` tot asa...a durat cateva zile, maxim 5
denyzo întreabă: