| Antonia4566 a întrebat:

Inainte de toate va rog sa incercati sa nu imi dati raspunsuri care sa ma alarmeze si mai tare. De cateva zile am observat ca am niste negi in zona intima. 2 pe labii si o formatiune de cativa negi mai mici pe langa clitoris. Da, stiu, trebuie sa merg la medic si o voi face cat mai repede. Si mai stiu ca ar putea fi vorba de HPV si ca in acest caz, un corp imun distruge virusul in maxim doi ani. As vrea sa stiu daca mai sunt fete in aceasta situatie, cum au trecut peste si cam cat de costisitoare sunt testele si operatiunile ( cauterizare de exemplu ). Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Yllo a răspuns:

Depinde ce fel de lenjerie intima ai. Bumbacul e normal cel mai bun, dar sa fim seriosi, nu toata lumea poarta iar din cauza aceasta pielea nu poate respira si se formeaza acei negi sau mai poate fi si problema cu igiena intima. Oricum un doctor o sa iti spuna mai bine care este cauza, dar nu ai de ce sa te panichezi happy

| Antonia4566 explică (pentru Yllo):

Mai mult ca sigur am primit acest virus prin transmitere sexuala, recunosc si imi asum. cat despre igiena intima, o respect cu sfintenie si in ultima vreme am renuntat complet la servetele umede cu tot felul de parfumuri, absorbante zilnice cu parfum si tot ce este nociv, inclusiv lenjeria care poate e mai stramta putin. Multumesc pentru. raspuns!