Inseamna ca durerea de burta a avul alte cauze medicale. In cazul majoritatii femeilor semnele pemenstruale se manifesta prin sensibilizarea sanilor si mai ales a zonei sfarcurilor si aureolare, precum si dureri abdominale, greata, voma etc..Aceste dureri pot inceta inaintea inceperii menstruatiei sau pot continua in primele zile ale sangerarii. Iti doresc multa sanatate cu speranta ca ti-ai recapatat sanatatea.Pa,pa.
25
Multu inainte, sanatate
Din moment ce te-a consultat un medic, banuiesc ca ai fost la un ginecolog care te-a asigurat ca totul este in regula inseamna ca trebuie sa ai incredere in el. De regula durerile persistau pana in momentul inceperii menstruatiei in alte dati sau incetau ca si acum? In orice caz iti va incepe sangerarea deoarece nu ar fi motiv sa nu se intample chiar daca s-ar putea sa ai o mica dereglare hormonala aceasta nu ar putea cauza decat o scurta intarziere.
Nu,nu am fost la ginecolog am ajuns la urgente asa de tare ma durea burta, inainte durerile de sani persistau pana imi venea menstruatia si dureri de burta aveam doar in prima zi.
Inseamna ca durerea de burta a avul alte cauze medicale. In cazul majoritatii femeilor semnele pemenstruale se manifesta prin sensibilizarea sanilor si mai ales a zonei sfarcurilor si aureolare, precum si dureri abdominale, greata, voma etc..Aceste dureri pot inceta inaintea inceperii menstruatiei sau pot continua in primele zile ale sangerarii. Iti doresc multa sanatate cu speranta ca ti-ai recapatat sanatatea.Pa,pa.