| meryyyyyyyy a întrebat:

Buna inca nu mi-a venit menstruatia, am avut pe 30 augus dupa pe 25 septembrie si pe 30 octombrie si inca nu m-ia venit cu toate ca ne-am protejat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Logic ca nu se datoreaza varstei, dar am intrebat deoarece mi se pare ca nu stii sau mai bine zis nu esti in tema cu lucruri destul de elementare despre viata sexuala, cunostinte pe care ar trebui sa le stii mai ales daca ai un partener stabil

6 răspunsuri:
| i0oOoOo0 a răspuns:

Ce!? laughing

| corbulalbrosu a răspuns:

In luna august ti-a venit cu mare intarziere, a urmat un ciclu mai scurt de 27 zile, pe urma alt ciclu de35 de zile, din nou au trecut pana astazi 35-36 de zile ceea ce denota ca ciclul tau difera de la luna la luna. Daca ati folosit o metoda de preventie nu cred ca are rost sa te panichezi, totusi nu prezinti nici un semn premenstrual?

| meryyyyyyyy explică:

Am 27 nu cred ca de la vârsta asta

| meryyyyyyyy explică:

Înainte când îmi venea la dureau sâni aveam dureri de burta iar acum ca mi-a venit ultima oara nu m-a durut sânii

| meryyyyyyyy explică:

Mie îmi venea si mult 6 zile mă tine primele 3-4 am fr mult dar acum nu stiu de ce îmi întârzie. Oricum pe 17 am programare la ginecolog vad ce-mi zice, testul papa nicolau l-am facut m-i-a iesit bine

| Anca95 a răspuns:

1)Nicio metoda contraceptiva nu e sigura
2)Probabil este o dereglare hormonala ce cauzeaza amenoreea secundara