| Aneel a întrebat:

incepand de ieri, ma doare capul ingrozitor cu tot cu urechi, prima data am crezut ca am fost muscata de o capusa dar acum cred ca este un virus, ma ustura tare in gat si am senzatia ca imi vine sa vars. Ce ar trebui sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Felys a răspuns:

La fel am si eu dar mie mi se trage de la geamul deschis de la masina,de la un curent sau chiar si un microb,pastile uzuale, si eu de azi am luat si eritromicina, ce rost are sa mai merg la medic pentru asa ceva, poti intreba orice farmacista, sanatate

5 răspunsuri:
| youaremyfavouritecolour a răspuns:

E o raceala puternica ar trebui sa te te vada un medic deoarece cred ca ai avea nevoie de un antibiotic
mutl noroc

| katy a răspuns:

Probabil esti racita.mergi la medicul de familie sa te consulte

| anonim333 a răspuns:

Si eu am patit la fel.
M-am dus la medic si am primit un antibiotic, a durat 2 saptamani, dar m-am facut bine.

Si am facut pneumonie (raceala la plamani) si a fost foarte greu, dar pana la urma a trecut.

| Shammal a răspuns:

Poti sa te vindeci si fara medicamente; bea cateva ceai-uri calde in fiecare zi (mie imi place de menta), nu baga in seama gandurile care iti trec prin minte, relaxeazate, fa un dus, aseazate confortabil si lasa-ti corpul sa se vindece, asculta o muzica lina care-ti place ( http://www.youtube.com/watch?v=TjUX3CeRUZI&feature=player_embedded#! )

| BleajeAndreiCezar a răspuns:

Du-te la doctor