| NuDauNiciunNume a întrebat:

Buna! Incerc sa aflu daca mai sunt asigurata sau nu la sanatate, dar de cateva zile nu se incarca website-ul cand incerc. Am fost si la medicul de familie si la fel s-a intamplat si a spus ca si cu alti pacienti s-a intamplat asa si ca nu stie ce sa zica. Stie cineva cum as putea afla? Urma sa merg saptamana viitoare undeva si ar fi trebuit sa stiu. Oare daca sun la ei imi pot spune?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ar trebui având în vedere că nu le merge site ul. Acu întrebarea e dacă ei au ceva baza de date locală, că altfel tot acolo se uită și ei.

| Celestina003 a răspuns:

Ești asigurată până se termini studiile, liceu sau facultatea....sau ce studii ai tu.

| Simpatic a răspuns (pentru ClaRa91):

Mi se pare cel putin dubios ca un site care necesita introducerea datelor personale precum CNP-ul sa nu aibe un minim de criptare si anume aici un protocol securizat, adresa fiind HTTP si nu HTTPS cum ar fi corect in mod normal!
Deci atentie daca se introduc date pe acest site se pot vizualiza de catre hackeri, de ce? pentru ca nu este criptat!

Cine doreste si stie ca acest site este legit, si nu ma indoiesc ca nu apartine institutiei, sa faca raportare la CNAS sa le explice ca siteul nu este OK

| ClaRa91 a răspuns (pentru Simpatic):

Nu stiu daca e criptat sau nu dar functioneaza.