| dreaming a întrebat:

indiferent ce as manca(un mar, un baton fitness sau cateva alune)orice, in cantitati mici, ma balonez.incerc si mananc cate un activia in fiecare zi dar nu prea da nici un rezultat. exista vreun aliment pe care ar fi bun sa il mananc ca sa "previn " balonarea? sau ce ar trebui sa fac? mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| inginer a răspuns:

Mai patesc su eu din cand in cand. Se iau niste pastile pentru refacerea florei intestinale, timp de cateva zile, din pacate nu ma stiu cum se cheama. Si in afara de alea, carbune medicinal, care absoarbe gazele. Activia nu functioneaza. Nu lua prostii gen ColonHelp.

| izvordemunte a răspuns:

Exista exercitii fizice usoare, speciale anti balonare. La mine chiar au efect. Daca fac miscare nu ma balonez. Cauta pe net mai multe. Informatii utile gasesti aici: http://farmaciaverde.util21.ro/......ament.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, te-ar ajuta pulberea de fibre. Si sotul meu are astfel de probleme, dar si le-a ameliorat cu acest produs de la Nutrilite, este o marca de suplimente alimentare de la Amway. Se toarna intr-un pahar cu apa, nu are gust si nici miros, si te ajuta sa iti refaci enzimele din stomac, pentru ca mancarea nu se digera asa cum trebuie, alimentele incep sa se descompuna si creeaza aceasta balonare.

| georgeliamada a răspuns:

Incearca ceai gastric, se gaseste la plafar, la mine a functionat.