Nu cred ca ar fi o broblema... pentru ca medici iti aproximeaza data la care piciorul e vindecat complet! si eu am avut tot piciorul in ghips la mine n-a fost asa grav, l-am scos cu o saptamana inainte si nici n-am mai mers la verificare sa vada daca s-a vindecat complet...si acum fac sport si n-am nici pa'dracu si daca iti iei ghipsul macar incerca sa nu tzopai pe el prea mult
Eu zic ca mai bine lasa-l asa! nu se stie ce poti pati! e spre binele tau. si eu am avut mana stanga rupta la clavicula. m-a impins un copil pe gheata si am cazut. si acum ceva timp am fost lovita de o masina si mi-am spart capul si la mana dreapta am avut clavicula si umurus rupt. nu e de joaca. cu clavicula is cam naspa! nu pot lucruri grele in mana dreapta! ar fi mai bine sa stai asa. ai tikmp de anul nou sa te distrezi. prieteni vor intelege. AI GRIJA DE TINE. si sa te faci biune cat de repede
Mersi pentru grija dar nu cred ca o sa il tin o sa il dau jos cat de repede pot parintii ma inteleg. am prieteni unu sia pierdut gypsul cu 2 saptamani mai repede ca s-a bagat la dus cu el altul si la taiat cu 1 saptamana mai repede si acum si adi o sa il dau jos pentru ca si tata a avut gyps la varsta mea si la dat jos mai repede il dau cu 4 zile.
Focutza întreabă: