Nu cred ca ar fi o broblema... pentru ca medici iti aproximeaza data la care piciorul e vindecat complet! si eu am avut tot piciorul in ghips la mine n-a fost asa grav, l-am scos cu o saptamana inainte si nici n-am mai mers la verificare sa vada daca s-a vindecat complet...si acum fac sport si n-am nici pa'dracu
si daca iti iei ghipsul macar incerca sa nu tzopai pe el prea mult
Eu zic ca mai bine lasa-l asa! nu se stie ce poti pati! e spre binele tau. si eu am avut mana stanga rupta la clavicula. m-a impins un copil pe gheata si am cazut
. si acum ceva timp am fost lovita de o masina si mi-am spart capul si la mana dreapta am avut clavicula si umurus rupt. nu e de joaca. cu clavicula is cam naspa! nu pot lucruri grele in mana dreapta! ar fi mai bine sa stai asa. ai tikmp de anul nou sa te distrezi. prieteni vor intelege
. AI GRIJA DE TINE
. si sa te faci biune cat de repede
Mersi pentru grija dar nu cred ca o sa il tin o sa il dau jos cat de repede pot parintii ma inteleg. am prieteni unu sia pierdut gypsul cu 2 saptamani mai repede ca s-a bagat la dus cu el altul si la taiat cu 1 saptamana mai repede si acum si adi o sa il dau jos pentru ca si tata a avut gyps la varsta mea si la dat jos mai repede il dau cu 4 zile.
Focutza întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: