| Andreeax3x3 a întrebat:

intrebare adresata doar fetelor!:X
Am 12 ani si 7 luni, mi-a venit ciclu in iulie prima oara, dar de atunci ciclul imi vine mai des de 20 de zile si ultima oara am avut mici pete de sange pe chiloti dupa ce mi s-a terminat. E ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Nu.in general incepe printr-o secretie pamantie apoi incepe sangerarea.ce sa fie grav? fapotul ca sangerezi sau faptul ca iti vine mai des de 20 de zile.grav ar fi daca ti-ai fi inceput viata sexuala si ti-ar intarzia(bine ar fi sa nu o faci pana la 17 ani)

| Andreeax3x3 explică (pentru AnnaSpiritualRavishment):

Eu am patit invers, luna asta spre ex. intai mi-a venit ciclu normal, iar apoi am avut secretia pamantie vreo 7 zile, faptul ca-mi vine mai des de 20 de zile mi se pare cam grav, am vorbit cu mama si nu a stiut sa-mi spuna exact

4 răspunsuri:
| ketanal a răspuns:

E normal ca ciclul tau sa nu fie regulat, esti inca la inceput, trebuie sa se stabilizeze. Dar, orice dubiu pe care il poti avea lamureste-l cu mama ta, e mai bine sa ai pe cineva la indemana cu care sa poti vorbi!

| Andreeax3x3 explică (pentru ketanal):

Mersi mult! :X

| sweetrose24 a răspuns:

Nu cred, dar cel mai bine vorbeste cu mama ta ca sa fi sigura