| sweetys a întrebat:

Bună! Întrebare pentru fete. De când mi-a venit pentru prima data menstruatia am avut-o regulata. Luna asta mi-a venit cu 5 zile mai devreme (3 iulie) si a durat doar 5 zile, de obicei erau 7, nimic suspect. Am fost la gineco sa imi fac analizele normale și mi-a zis ca am colul iritat si ca o sa am o sangerare, doar ca surpriza au trecut 3 zile, doar ca la mine sangerarea a devenit mai abundenta si am simptome ca si cum as fi la menstruatie ( usoare dureri abdominale, pofta de dulce, sani sensibili). Urmatorul control la gineco il am peste doua saptamani pentru ecografie si sa vedem rezultatele la secretii. A mai patit cineva asa ceva, si care ar putea fi cauza? Sa cer un control mai repede sau sa vad cum evolueaza situatia?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Asteapta sa treaca mennstruatia ca oricum nu poti merge la ginecolog pe ciclu.
Peste este 2 saptamani este foarte bine, abia vin rezultatele analizelor si atunci, dupa un alt control gineoclogic se va vedea diferit situatia.
sanatate multa!