Este normal.
Nu curge incontinuu ca la ghiuveta, curge acum, se opreste, mai curge, peste o ora iar nu mai curge.
Se poate insa sa fie si alarma falsa, insa daca pana maine nu mai curge nimic totusi iti sugerez sa folosesti protej-slipuri sa nu te trezesti nepregatita.
Bafta!
Asa iti face pana ti se regleaza.o sa fie zile cand o sa-ti gurga vreo luna sau 2 sau doar o zi....asa mi-a curs si mie pnana mi s-a reglat. acum imi curge prea tare si mi s-au patat pantalonii chiar la scoala...
Iubita...probabil ai stat jos pe scari sau pe ciment si ai racit, nu este nimic asa grav dar nu este bine sa se repete :* Ai grija de tine
Asa e la inceput.Nu e o alarma falsa! Culoarea este una tipica primelor mestruatii, iar neregularitatea acestora, de asemenea. Dureaza ceva pana o sa-ti vina exact la 27-28 de zile diferenta intre ele.Sa nu te sperii daca o sa-ti mai vina o data luna asta. Asa e la inceput! La mine a durat mai bine de 1 an pana sa se regleze! Fii mereu pregatita ( Sa ai absorbant si o lenjerie curata in geanta mereu. ) Bine ai devenit femeie!