anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

intrebarea asta e destul de importanta pentru mine, asa ca voi incerca sa fiu cat mai explicit posibil. Eu sunt un om destul de "panicat" de genul meu... Deci ca sa trec direct la subiect : Caderea parului.
Ce am citit eu pe net despre recesion si despre "miniaturization" ma cam ingrijorat. Deci sa zic asa, linia parului meu nu este dreapta este in forma de M, aproape de dreapta dar ca sa zic asa de unde incepe fix varful parului, cea mai indepartate parte este la 2 degete sa zic asa (urcata). Ce ma inspaimanta este ca pe partea stanga am 2 spatii foarte mici in care parul meu este sa zic aca cu gol. Eu mi-am dat foarte mult parul catre stanga de cand eram mic si poate de aceea. Ideea este ca stiti pe langa sprancene cum se formeaza firicelele acelea foarte mici de par, asa am eu in acele spatii mici, nu ma deranjeaza ele, dar cu timpul poate fi un inceput de chelie? Sau daca vor avansa... Am 20 de ani. In familie nu am cheliosi nici din partea mamei nici din partea tatalui.
Aici e o poza cu partea dreapta : http://imgur.com/s4YJ26X
Aici e o poza cu partea stanga, de care sunt ingrijorat : http://imgur.com/tNCUSPX
Vreau sa precizez ca imi cad cam maxim 10 fire pe zi, ma pieptan in dus pentru ca atunci stiu ca vor cadea multe, dar nici atunci nu cad. Si nu stiu daca ele cad in somn sau ceva.
Sa imi spuna cineva daca stresul ar fi o problema. Cineva care stie sa imi spuna daca este vorba despre "miniaturization" precizez ca in partea stanga sunt cateva fire precum cele ce se formeaza mai de susul sprancenelor. Multumesc! Dau funda imediat pentru cel mai bun raspuns.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Holy2010 a răspuns:

Realiezi ca intrebi aici niste adolescenti in marea lor majoritate? Nu e nimeni dermatolog nici implantolog si nici nu avem cum sa vedem ce iti rezerva viitorul.
Putem sa ne dam doar cu parerea.
Stresul este cu siguranta un factor dar daca nu ai probleme similare in familie e de bine. 10 fire e putin daca atatea cad zilnic insa pana la urma rata la care cresc altele ne intereseaza. Din ce vad in poza par sa fie fire in crestere |baby hairs| Parerea mea este ca te preocupa mult prea mult subiectul asta.

| anonim_4396 explică (pentru Holy2010):

Deci acei |baby hairs| ce ar putea semnifica, e ok?