Daca zici ca ii purtai doar la pc si cand citesti atunci presupun ca is de apropiere, iar daca e asa atunci nu o sa ai nevoie de ochelari tot timpul, ci incerca sa ii porti cand sti ca o sa citesti mult sau cand o sa lucrezi mult la pc.
Daca totusi is de distanta atunci e putin mai complicat pentru ca si eu am probleme la distanta si totusi ochelarii mei pot fi si pentru pc si apropiere, putin ciudat stiu (bine, eu am boala ereditara si nu am ce-i face... trebuie sa-i port tot timpul, sau ar trebui) dar asta nu inseamna neaparat ca o sa-ti dea ochelari permanenti... probabil, daca situatia nu se remediaza (incearca din nou sa revii la cum ii purtai inainte) atunci poate o sa trebuieasca sa-i porti tot timpul dar nu neaparat pana caruntesti e posibil ca 1 an sau 2 sa fi nevoita sa ii porti si afara pana te corectezi in caz ca ai ceva de corectat
Iertati-ma Vedeti ce ziceam?! Acum nu port ochelarii si am scris gresit "iau" oo vai...nu voiam sa scriu dezlegat...ci legat. ma scuzati
Hey, si eu port ochelari, asa ca iti dau niste sfaturi: incearca sa nu stai prea aproape de ecran (sau citi), incearca sa-ti umezesti ochii (picaturi sau clipit), iar daca te doare capul, mergi la control, pentru. ochelari noi