| HelpMeNow a întrebat:

iubita mea are ameteli, dureri de cap si febra, o irita orice atingere pe piele, ca si cum ar zgariao... luna asta i-a venit mai devreme ciclul cu 1 sapt, nu mai tarziu ca la sarcini... poate fi vorba de o sarcina, sau doar o raceala la inceput?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

O sangerare peste sarcina nu vine neaparat mai tarziu, ci candva, la alta data decat cea calculata. Totusi, nici unul din simptomele de mai sus nu are legatura cu o sarcina. Deci probabil ca face o viroza. Sa faca si un test de sarcina, poate fi si insarcinata in paralel, fara legatura cu simptomele mentionate

| HelpMeNow explică:

Multumesc tuturor!

| OoBunnyoO a răspuns:

Este vorba de o raceala, in niciun caz de osarcina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De urgenta la medic sa nu fi facut vreo alergie la ceva

| Xenya a răspuns:

Poate este racita dar cel mai bine este sa faca un test de sarcina.

| Auslesse a răspuns:

Mai mult ca sigur, e racita, parerea mea.si zic asta pentru ca aceleasi simptome le-am avut si eu cand am fost racita,ameteli,dureri de cap,febra,frisoane si chiar si eu daca imi atingeam pielea,simteam ca ma doare, desi nu eram lovita...pur si simplu din cauza racelii.
fa-i un ceai, da-i un nurofen, vezi tu!
eventual, ii faci un theraflu.
numai bine!happy

| MisFit20 a răspuns:

Tind sa cred mai mult ca e vorba de o raceala, dar nici sarcina nu o exclusa. Fuga la medic.

| miru20cmrecords a răspuns:

Este doar o raceala dar spune-i sa se duca la medic.