Da,daca esti fata este foarte normal ai un raport greutate-inaltime perfect asa ca nu-ti fa griji. Nu este nevoie sa slabesti, este bine asa.
Eu ma gandeam ca ar trebui sa mai pui pe tine, nu sa slabesti. din cate stiu e ok sa ai cu 10kg mai putine decat centimetrii aia de dupa ","
Nu nu mai trebuie sa slabesti
Cred ca esti frumoasa asa cum esti
La varsta aia si la inaltimea aia esti destul de slaba
E bine, mai poti pune 3-4 kg, diferenta dintre inaltime trebuie sa fie 10-15, adica cum ai tu 1, 64, 54 de kg, 49 kg, cam pe acolo.
Si eu sunt de varsta ta..si am aceeasi greutate si inalatime..nu este o problema... daca vrei sa ramai la greutatea asta sa nu ajungi la 55kg. poti incerca salate si multe fructe:*
Esti obsedat cu shaorma)) oare daca-ti fac cineste 3 luni continuu cu shaorma te saturi?
Eu aş spune că ar trebui să te îngraşi. Mai trebuie să pui pe tine cam vreo 10 kilograme. Greutatea ideală pentru înălţimea ta ar fi 54 kilograme. Pentru că greutatea unei fete se calculează în felul următor:
(1), 64 - 10= 54
Prietena mea are 44 de kile la 1.63 si are 20 de ani deci nu stiu ce sa zic, ea zice ca nu se poate ingrasa, asta inseamna metabolism ff bun
kissmypixles întreabă: